Club Vivaldi

Få endnu mere ud af dine besøg hos os.
Som medlem af Club Vivaldi optjener du point hver gang du nyder fx. en kop friskbrygget kaffe – hvis du også forkæler dig selv med et stykke konditorkage, forkæler vi dig med endnu flere point.

Brug dine point i vores pointshop hvor du kan indløse dine point til brunch, merchandise, gavekort og meget mere.

Bliv medlem


Henter
indhold

Bliv en del af fællesskabet. Vi er lige nu

(?) Vivaldier

Kom og vær med - det er gratis

(?)
Sådan (?), I er de mest aktive medlemmer de sidste 24 timer
Seneste købte bonusgave er (?)(?) Kl. (?)


Bliv medlem
Praktisk info

Medlemsbetingelser

 

Club Vivaldi er en bonusklub for alle.

Udbyderen af Club Vivaldi er Vivaldi Gruppen A/S. Et medlemsskab af Club Vivaldi er personligt.

Medlemskab og indmeldelse
Det er gratis at blive medlem af Club Vivaldi. Du kan vælge mellem en App, der hentes via App Store og Google Play eller et fysisk medlemskort, der kan hentes på vores caféer.

Bonuspoint og pointkonto
Som medlem opsparer du bonus, når du handler hos Café Vivaldi (gælder alle caféer, som fremgår af www.cafevivaldi.dk). Husk blot at vise din App eller dit medlemskort ved køb, så bliver din optjente bonus registreret på din konto.


Du kan se her, hvor meget bonus du kan få:

Fra 0 - 150 kr.6 point pr. kr.
Fra 150 - 250 kr.7 point pr. kr.
Fra 250 - 400 kr.9 point pr. kr.
Fra 400 - 600 kr.12 point pr. kr.
Fra 600 - 800 kr.13 point pr. kr.
Køb over 800 kr.15 point pr. kr.


Vivaldi Gruppen A/S er ikke forpligtet til at yde bonus ved handler, som er omfattet af anden rabat, som betales med gavekort eller andre former for værdibevis.

Indløsning af bonuspoint i gaveshoppen
Du har adgang til din pointkonto via din App eller på www.clubvivaldi.dk.
De opsparede bonuspoint kan indløses til gavekort. Dette sker via gaveshoppen i App´en eller din konto på www.clubvivaldi.dk, hvor du kan se udvalget af gavekort. Når et gavekort er bestilt, reduceres din konto med det antal point, gavekortet koster. Du modtager en voucher (værdibevis), på din App eller på www.clubvivaldi.dk, som du kan indløse og bruge som betaling næste gang, du besøger Café Vivaldi.

Hvis du IKKE benytter dig af App´en på din telefon, skal du printe og medbringe din voucher-stregkode fra din konto på www.clubvivaldi.dk.

Der er ingen returret på bonusgaver. Bonuspoint kan ikke indløses til kontanter.

Medlemsinformation
Som medlem af Club Vivaldi har du accepteret, at du modtager e-mails og sms fra klubben med medlemstilbud og relevant klubinfo.

Medlemskortet og/eller App´en
Medlemskortet og/eller App´en er ikke et betalings- eller kreditkort, men bruges udelukkende til optjening af bonus ved køb hos Café Vivaldi (gælder alle caféer, som fremgår af www.cafevivaldi.dk), eller ved andre medlemsfordele hos Café Vivaldi eller evt. samarbejdspartnere.


Ansvar
Det er medlemmets ansvar at vise App´en eller medlemskortet ved kassen inden betaling. Café Vivaldi er ikke erstatningsansvarlig for et medlemstab, herunder manglende bonusoptjening, som følge af datanedbrud, strejke, lockout eller force majeure. Café Vivaldi er ikke ansvarlig for evt. misbrug af App´en og/eller medlemskortet. Det er medlemmets ansvar at opbevare login til App og www.clubvivaldi.dk forsvarligt.

Lykkehjulet.
Vores gratis spil er lukket ned pr. 11-11-2021

Ændringer i vilkårene
Café Vivaldi kan til enhver tid foretage ændringer i vilkårene for medlemskabet, herunder ændring af pointsystemet. Klubben kan opløses med 1 måneds varsel.

Opsigelse af medlemskab
Ønskes et medlemskab ophævet, kan dette gøres via App´en eller din konto på www.clubvivaldi.dk. Evt. opsparet bonus vil hermed gå tabt.

Manglende aktivitet
Har der ikke været aktivitet i form af køb i en af vores cafeer eller på shoppen på dit kort inden for en periode på 12 måneder, vil dit medlemskab og eventuelle optjente point blive slettet.

Senest 14 dage før sletning af dine point, vil du modtage en reminder mail. Denne mail erindrer dig om, at der skal ske aktivitet på dit kort for at undgå sletning af medlemskab og eventuelle point. Evt. sletning af point vil første gang ske den 1/6 2015.

Behandling af personlige oplysninger
Alle personlige oplysninger, eksempelvis navn og fødselsdato, som du videregiver, når du lader dig registrere i forbindelse med dit medlemskab og køb, opbevares hos Vivaldi Gruppen A/S eller hos dennes samarbejdspartner vedr. drift af klubben. Oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Vil du ændre dine personlige data, ønsker du ikke længere at være medlem, eller ønsker du ikke at modtage materiale fra Café Vivaldi, kan dette ændres via App´en.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysning om Club Vivaldi fås på vores caféer eller ved henvendelse til:

Club Vivaldi Support
Tlf.: 79 13 77 80
support@clubvivaldi.dk


Mandag-torsdag kl. 10-12 og 14-15
Fredag kl. 10-12

Andre spørgsmål til Vivaldi
Har du spørgsmål, som ikke vedrører dit medlemskab eller hjælp til dette, er du velkommen til, at kontakte Vivaldi´s Kundeservice på kundeservice@cafevivaldi.dk eller via formularen på www.cafevivaldi.dk