Menukort

Fredericia

ADRESSE

Gothersgade 23, 7000 Fredericia

TELEFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00-21:30
Tirsdag
10:00-21:30
Onsdag
10:00-21:30
Torsdag
10:00-21:30
Fredag
10:00-22:00
Lørdag
10:00-22:00
Søndag
10:00-21:30

Er du ude efter en hyggelig café, hvor du kan nyde et måltid mad, en drink eller bare en kop kaffe, står vi klar til at byde dig hjerteligt velkommen på Café Vivaldi i Fredericia. Her serverer vi lækker mad hele dagen, så der er altid en anledning til at kigge forbi – om det er alene, med vennerne, kæresten eller familien.

Café Vivaldi ligger lige på hjørnet af Gothersgade og Jyllandsgade, over for Fredericia Kommune. Der er parkering, mod betaling, på rådhusets parkeringsplads. I caféen er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor du virkelig føler dig hjemme.

 

Når vejret tillader det, er det muligt at sidde udenfor og nyde maden på caféen. Vi har 70 solrige pladser på Gothersgade og Jyllandsgade.

Vi tilbyder flere lækre former for brunch og morgenmad hos Cafe Vivaldi i Fredericia. På brunch-menuen er der nemlig både almindelig brunch og en fyldig søndags-buffet til at starte dagen på. 

 

Skal det være nemt og hurtigt, har vi på forhånd udvalgt nogle af de bedste morgen-lækkerier til dig på en tallerken. Vil du gøre lidt ekstra ud af morgenmåltidet, byder vi på en brunch-buffet, der indeholder alt, hvad hjertet – eller rettere maven – kan begære. Her er der fokus på godt brød, dejlige oste og skønne toppings. 

 

Skal det være lidt lettere end brunch, serverer vi også gerne en simpel men saftig og velsmagende omelet med tilbehør. En sund og mættende start på din dag.

Vores frokost kort er spækket med lækre retter for enhver smag. Om du er til klassisk smørrebrød, en lækker sandwich, eller en bøf til din frokost. 

 

Især vores smørrebrød og sandwiches hitter til frokost. Hvem elsker ikke et stykke saftigt hjemmebagt brød med friskt og lækkert fyld? Vi har tre forskellige slags smørrebrød og endnu flere slags sandwiches at vælge imellem, så du finder helt sikkert noget, du har lyst til.

Er du på udkig efter en klassisk og skøn café-burger, er du kommet til det helt rette sted. En burger går man aldrig galt i byen med, og derfor har vi selvfølgelig også altid et udvalg af burgere til vores gæster.


Tag det bedste selskab under armen og inviter dem på en skøn burger med oksekød, en burger med sprød kylling eller en ekstra spicy af slagsen. I vil elske det!

Er du på jagt efter god Take Away-mad i Fredericia, så er Café Vivaldi bestemt besøget værd! Vores menu byder på alt fra saftige burgere til friske sandwich, sprøde pommes frites og lækre salater. 


Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores mad og vi bruger derfor kun friske råvarer. Uanset om du er på udkig efter en hurtig drink eller et måltid, så har vi et menukort som passer til enhver smag. Du kan nemt og bekvemt bestille Take Away online hos os via Just-Eat eller ved at ringe direkte til os. Bestil i dag og oplev vores velsmagende retter i dit eget hjem eller på farten!

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.