Menukort

Frederikssund

ADRESSE

Nygade 1, 3600 Frederikssund

TELEFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00-21:30
Tirsdag
10:00-21:30
Onsdag
10:00-21:30
Torsdag
10:00-21:30
Fredag
10:00-22:00
Lørdag
10:00-22:00
Søndag
10:00-21:30

Mangler du en café, hvor du kan nyde et måltid mad, en drink eller bare en kop kaffe, står vi klar til at byde dig hjerteligt velkommen på Café Vivaldi i Frederikssund. Her serverer vi lækker mad hele dagen, så tag roligt en shoppingpause i centeret – om det er alene, med vennerne, kæresten eller familien.

Café Vivaldi ligger i shoppingcentret Sillebroen Shopping, som er placeret for enden af gågaden. Du finder cafeen lige til højre for hovedindgangen. Der er 2 timers gratis parkering i parkeringshuset, i modsatte ende af centret. I caféen er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor du virkelig føler dig hjemme.

 

Når vejret tillader det, er det muligt at sidde udenfor og nyde mad og drikke. Vi har 120 solrige pladser lige foran caféen og centret.

Skal shoppingturen starte med at få fyldt maverne godt op til dagens strabadser? Så tilbyder vi flere lækre former for brunch og morgenmad hos Cafe Vivaldi i Frederikssund. På brunch-menuen er der nemlig både almindelig brunch og en fyldig søndags-buffet til at starte dagen på. 

 

På vores brunch tallerken har vi på forhånd udvalgt nogle af de bedste morgen-lækkerier til dig – og vil du gøre lidt ekstra ud af det, byder vi på en brunch-buffet, der indeholder alt, hvad hjertet, eller rettere maven, kan begære. Her er der fokus på godt brød, dejlige oste og skønne toppings. 

 

Er du til noget andet end brunch, serverer vi også gerne en simpel men skøn omelet med tilbehør. En sund og mættende start på din shoppingdag.

Trænger du til en pause fra shopping i centeret, er det heldigt, at vores frokost kort er spækket med lækre retter for enhver smag. Det er blot op til dig at vælge, om du er til klassisk smørrebrød, en lækker sandwich, eller en af vores mange andre velsmagende frokost-retter. 

 

Især vores smørrebrød og sandwiches hitter til frokost. Hvem elsker ikke et stykke saftigt hjemmebagt brød med friskt og lækkert fyld? Vi har mange forskellige slags smørrebrød og sandwiches at vælge imellem, så du finder helt sikkert noget frokost, du har lyst til.

Skal shoppingturen sluttes af på bedste vis, er det oplagt at snuppe en klassisk og skøn café-burger. På Cafe Vivaldi i Frederikssund har vi altid et udvalg af forskellige burgere på menuen – for vi ved, at det er og bliver en cafe-favorit, der passer til de flestes maver. 

 

Skal det være en klassisk burger med oksekød, en version med sprød kylling eller en ekstra spicy af slagsen? Dét er helt op til dig og dit burger-humør.

Velkommen til Café Vivaldi i Frederikssund, hvor vi tilbyder et stort udvalg af lækker Take Away-mad! Vores menu inkluderer alt fra saftige burgere, sprøde pizzaer, friske sandwich, knasende pommes frites og sunde salater.

 

Vores Take Away-menu er fyldt med velsmagende retter, der er perfekte til at nyde i dit eget hjem eller på farten. Vores ingredienser er af højeste kvalitet, og vi lægger stor vægt på at sikre, at vores mad smager godt og er tilfredsstillende for vores kunder.

 

Så kom og besøg vores café i Frederikssund og nyd en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde vores lækre mad på stedet. Alternativt kan du bestille din Take Away nemt og bekvemt online via Just-Eat eller ved at ringe til os direkte.

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.