Menukort

Køge

ADRESSE

Torvet 30, 4600 Køge

TELEFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00-22:00
Tirsdag
10:00-22:00
Onsdag
10:00-22:00
Torsdag
10:00-22:00
Fredag
10:00-23:00
Lørdag
10:00-23:00
Søndag
10:00-22:00

Velkommen på Café Vivaldi Køge! Her serverer vi mad og drikke til hele din dag – hvad enten du er sulten om morgenen, til middag eller ud på aftenen. Vi serverer portioner der mætter, og selvfølgelig til penge, hvor alle kan være med. 

 

Vi glæder os til at byde dig indenfor og forkæle dine smagsløg.

Café Vivaldi i Køge finder du helt centralt i byen. Vi ligger nemlig på hjørnet af Torvet i Køge og med stor udendørsservering. Lægger vejret op til det, kan du sidde på en af vores 170 solrige udendørspladser på torvet. 

 

Caféen åbner hver dag kl. 10 og byder på alt fra brunch til bøffer, kaffe, kage og drinks. Alt sammen i vores hyggelige og lyse omgivelser!

Ligesom på alle vores andre caféer landet over, har vi et stort og varieret menukort i Køge. Skal dagen starte ekstra godt, har vi flere muligheder for morgenmad og brunch på menuen. Altid med friske råvarer og fokus på godt brød, dejlige oste og skønne toppings. 

 

Leder du efter stedet at indtage din frokost i Køge, er der et væld af muligheder på vores café. Vi har smørrebrød, sandwiches, frokostbøffer, pastaretter, hyggetallerkner og asiatiske retter. Blandt vores “all day”-klassikere finder du også salater, supper, nachos og sprøde fritter.

 

Er du til café-klassikeren over dem alle, byder Café Vivaldi Køges menukort på en lang række velsmagende og saftige burgere. Det er bare at vælge, om du er til en version med oksekød, sprød kylling, eller en mere spicy af slagsen. 

 

Til børnene har vi selvfølgelig et udvalg af små, lækre retter på vores café. Tag et kig i vores børnemenu – de små finder helt sikkert noget de kan lide.

Hvis du er på udkig efter en nem og bekvem måde at nyde lækker mad derhjemme, så er Take Away fra Café Vivaldi i Køge det oplagte valg! Vi tilbyder et bredt udvalg af velsmagende retter, herunder burgere, pizza, sandwich, pommes frites, salater og meget mere.

 

Hos os kan du nemt og hurtigt bestille din favorit Take Away-mad på Just-Eat eller via telefon. Vi glæder os til at tage imod din bestilling og servere dig et velsmagende og tilfredsstillende måltid!

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.