Menukort

Karrebæksminde

ADRESSE

Ved Broen 2A, 4736 Karrebæksminde

TELEFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
16:00-21:00
Tirsdag
16:00-21:00
Onsdag
16:00-21:00
Torsdag
16:00-21:00
Fredag
16:00-21:00
Lørdag
10:00-21:00
Søndag
10:00-21:00

Leder du efter den helt rigtige café til en hyggestund med vennerne, kæresten eller familien? Måske er du på ferie, og skal finde et sted at skabe nye ferieminder? Så er du mere end velkommen på Café Vivaldi i Karrebæksminde på Enø! 

 

Vi holder åbent i sommerhalvåret, og her er der fokus på lækker mad, god service og priser, der er til at betale. På vores café er der mad og drikke til hele dagen, så kig forbi til brunch, frokost eller aftensmad.

Næsten ved vandkanten i Karrebæksminde på Enø finder du Café Vivaldi. Vi ligger nemlig lige over for den populære strand. Der er en stor parkeringsplads bag caféen, så det er super nemt at sætte bilen og nyde god mad eller dejlige drinks. 

 

I caféen er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor du virkelig føler dig hjemme. Når vejret lægger op til det, er det muligt at sidde ude. Vi har nemlig hele 500 solrige pladser lige foran caféen.

På brunch-menuen er der flere muligheder i Karrebæksminde. Skal det være nemt og hurtigt, har vi udvalgt en række morgen-lækkerier til dig på en tallerken. Og har du lidt mere tid til en hyggestund med venner eller familie, byder vi på en stor og varieret brunch-buffet med en masse brunch-klassikere. Naturligvis med fokus på friske råvarer, godt brød, dejlige oste og skønne toppings.

 

Skal det være den sunde og mættende udgave, serverer vi også gerne en simpel men saftig og velsmagende omelet med tilbehør. En dejlig start på din morgen.

Leder du efter frokost i Karrebæksminde, finder helt sikkert noget lige efter din smag. Om du er til klassisk smørrebrød, en lækker sandwich, eller om du er typen, der sætter pris på en bøf til frokost. Vi har nemlig det hele – og mere til – når det gælder frokost.

 

Især vores smørrebrød og sandwiches hitter til frokost, og vi har mange forskellige slags at vælge imellem.

Skal feriedagen toppes med en skøn café-burger i Karrebæksminde, er du kommet til det helt rette sted. Café Vivaldis byder nemlig også på en lang række af de velkendte café-klassikere. 


Vi har vi altid en række burgere på menuen. De bliver selvfølgelig lavet med friske råvarer og i forskellige varianter, så der er lidt for enhver burger-smag. Prøv for eksempel en klassisk burger med oksekød, en burger med sprød kylling eller en ekstra spicy af slagsen. 

 

Velkommen – og velbekomme!

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.