Menukort

Horsens

ADRESSE

Søndergade 15, 8700 Horsens

TELEFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00-22:00
Tirsdag
10:00-22:00
Onsdag
10:00-22:00
Torsdag
10:00-22:00
Fredag
10:00-23:00
Lørdag
10:00-23:00
Søndag
10:00-22:00

Hvis du leder efter den perfekte café i Horsens, så besøg Café Vivaldi! Vores café er et utroligt hyggeligt sted, hvis du er på udkig efter lækker cafémad, eller bare et sted, hvor du kan nyde en drink eller en kop kaffe. 

 

Cafe Vivaldi ligger midt på Danmarks bredeste gågade; Søndergade i Horsens.

Vores Café i Horsens er en dejlig café med en hyggelig atmosfære. Vi er bl.a. kendt for vores dejlige brunch, som er et meget populært valg. På vores brunchtallerken har vi udvalgt en række lækre retter, herunder røræg, pandekager, croissants og meget mere. Om søndagen byder vi også på en stor og varieret brunch-buffet.

 

Så hvis du er på udkig efter en hyggelig brunch-oplevelse, så skal du helt sikkert besøge Café Vivaldi i Horsens. Vores brunch har en overkommelig pris, og vores mad er altid lavet af friske ingredienser.

Hvis du ikke er til burgere, brunch eller kaffe, kan vi også tilbyde dig helt klassisk og lækkert smørrebrød! Prøv for eksempel vores smørrebrød med hønsesalat og bacon, der er et godt valg for de fleste. 

 

Også vores sandwiches hitter blandt de fleste – om du er til fisk, kylling eller oksekød, har vi sandwichen til dig her i Horsens.

Er du på udkig efter en klassisk burger, er du kommet til det helt rette sted. En burger går man aldrig galt i byen med, og derfor har vi selvfølgelig også altid et udvalg af forskellige burgere til vores gæster.


Tag det bedste selskab under armen og inviter dem på en skøn burger med oksekød, en burger med sprød kylling eller en ekstra spicy af slagsen. I vil elske det!

Café Vivaldi i Horsens er stedet, hvor du kan nyde en bred vifte af lækker Take Away-mad! Vores menu byder på alt fra saftige burgere og sprøde pizzaer til friske sandwich, knasende pommes frites og sunde salater. Uanset hvad du har lyst til, har vi noget, der passer til din smag.

 

Vi er stolte af at tilbyde velsmagende retter, der er perfekte til at nyde i dit eget hjem eller på farten. Hos Café Vivaldi i Horsens går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores ingredienser, og vi sikrer os altid, at vores mad er tilfredsstillende og smagfuld for vores kunder.

 

Så besøg vores café i Horsens og nyd en afslappet og hyggelig atmosfære, eller bestil din Take Away via Just-Eat eller ved at ringe til os direkte. Vi tilbyder nem og bekvem online-bestilling, så du kan nyde vores lækre mad, uanset hvor du er.

Uanset om du er på udkig efter en hurtig snack eller et fuldt måltid, så har vi noget for enhver smag hos Café Vivaldi i Horsens. Vi glæder os til at forkæle dig med vores lækre menu!

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.