Menukort

Esbjerg, Broen

ADRESSE

Exnersgade 18 st. 12, 6700 Esbjerg

TELEFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00-21:30
Tirsdag
10:00-21:30
Onsdag
10:00-21:30
Torsdag
10:00-21:30
Fredag
10:00-22:00
Lørdag
10:00-22:00
Søndag
10:00-21:30

På jagt efter en hyggelig og lækker oplevelse på café i Esbjerg? Velkommen til Café Vivaldi!

Hvad enten du leder efter en fyldig brunch, en sprød sandwich, en sund frokost eller godt, gammeldags smørrebrød, tilbyder vi skøn mad – og masser af det.

 

Hvad enten du leder efter en fyldig brunch, en sprød sandwich, en sund frokost eller godt, gammeldags smørrebrød, tilbyder vi skøn mad – og masser af det.

Du finder os i Broen Shopping helt centralt i Esbjerg. Caféen ligger i stueetagen. Der er parkering på taget af Broen Shopping. I caféen er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor du virkelig føler dig hjemme.

 

Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude. Vi har 100 solrige pladser ud til Jernbanegade.

 

På Café Vivaldi i Esbjerg serverer vi mad til hele dagen. Du kan nyde et lækkert måltid mad til morgen, middag eller aften – og den lille sult lige midt imellem.

 

På morgen-menuen er der både brunch og en fyldig søndags-buffet til at starte dagen på. Frokostretterne er mange, og du finder helt sikker noget lige efter din smag. Om det er smørrebrød, en lækker sandwich, eller om dagen skal toppes med en frokostbøf. Er du på udkig efter aftensmad, byder Café Vivaldis aftenkort også på en lang række velkendte café-klassikere. Prøv en mættende salat, en saftig burger eller en pastaret. 

 

Er du ”bare” til en kop kaffe og et stykke kage, så kan du godt begynde at glæde dig, da vi har kagemontren fyldt med kager fra vores eget bageri.

 

I weekenden er det muligt at få sig en skøn cocktail, eller snuppe et glas vin mere ud på de sene aftentimer.

På Cafe Vivaldi i Esbjerg har vi altid et udvalg af forskellige burgere på menuen – for vi ved, at det er og bliver en cafe-favorit, der passer til de flestes maver. Skal det være en klassisk burger med oksekød, en version med sprød kylling eller en ekstra spicy af slagsen? Dét er helt op til dig og dit burger-humør.

Når du besøger vores café i Esbjerg kan du være sikker på at få god mad til en overkommelig pris. Vi synes nemlig, at alle skal kunne være med! Vi laver portioner, der fylder i maven – og som ikke tømmer pungen.

Du kan booke bord hos os og spise din mad i hyggelige omgivelser, men du har også mulighed for at bestille det som take away og tage det med dig hjem til en hyggestund med venner eller familie. kan bestille enten via Just-Eat eller ved at ringe direkte til os. Vores café er centralt placeret, hvilket gør det endnu nemmere at afhente din Take Away.

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.