Menukort

Ringsted

ADRESSE

Sct. Hansgade 18A, 4100 Ringsted

TELEFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00-21:30
Tirsdag
10:00-21:30
Onsdag
10:00-21:30
Torsdag
10:00-21:30
Fredag
10:00-22:00
Lørdag
10:00-22:00
Søndag
10:00-21:30

Velkommen på Café Vivaldi Ringsted! Her serverer vi lige, hvad dit café-hjerte begærer – hvad enten du er sulten om morgenen, til middag eller ud på aftenen. Vi serverer portioner der mætter, og selvfølgelig til penge, hvor alle kan være med. 

 

Har du børn med, har vi selvfølgelig et udvalg af små, lækre retter til dem på vores café. Tag et kig i vores børnemenu – du finder helt sikkert noget for enhver smag.

 

Café Vivaldi i Ringsted finder du helt centralt i byen. Vi ligger nemlig midt på Ringsteds hovedstrøg Sankt Hansgade. Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude på vores café og nyde mad og drikke i det fri. Vi har 25 solrige siddepladser udenfor.

Vi har et stort og varieret menukort på alle vores caféer. Skal dagen starte ekstra godt, har vi naturligvis flere muligheder for brunch på menuen. Vores brunch er varieret og med fokus på godt brød, dejlige oste og skønne toppings. 

 

Leder du efter en café til frokost i Ringsted, er der et væld af muligheder på vores café. Vi har for eksempel smørrebrød, en lækker sandwich, frokostbøffer og pastaretter.

 

Er du mere til en lækker burger til frokost eller aftensmad, byder Café Vivaldi Ringsteds aftenkort også på en lang række velsmagende café-klassikere. Det er bare at vælge, om du er til burger med oksekød, sprød kylling, eller en mere spicy variant? Dét er helt op til dig og dit burger-humør.

Café Vivaldi i Ringsted er det perfekte valg, hvis du leder efter lækker Take Away-mad. Vi har et bredt udvalg af velsmagende retter, der passer til enhver smag og præference. Fra saftige burgere og sprøde pizzaer til friske sandwich, knasende pommes frites og sunde salater – vores menu har noget for enhver smag.

 

Vores ingredienser er af højeste kvalitet, og vi går aldrig på kompromis med smag eller kvalitet. Vi sørger altid for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, uanset om du besøger vores café eller bestiller Take Away online.

 

Hos Café Vivaldi i Ringsted kan du nemt bestille din favorit Take Away-mad online via Just-Eat. Vi er stolte af at tilbyde lækker Take Away-mad, der er perfekt til enhver lejlighed – uanset om du er på farten eller vil nyde et måltid derhjemme. Så besøg Café Vivaldi i Roskilde eller bestil din Take Away online i dag og oplev vores velsmagende retter.

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.