Menukort

Næstved

ADRESSE

Sct. Mortensgade 1, 4700 Næstved

TELEFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00-22:00
Tirsdag
10:00-22:00
Onsdag
10:00-22:00
Torsdag
10:00-22:00
Fredag
10:00-22:00
Lørdag
10:00-22:00
Søndag
10:00-22:00

Velkommen på Café Vivaldi Næstved – en café med god smag. Vi tilbyder blandt andet god kaffe, dejlig brunch, lækre sandwiches og go’e bøffer. 

 

Mad og drikke på Café Vivaldi er altid fremstillet af de bedste råvarer, for os er det nemlig vigtigt, at kvaliteten går hånd i hånd med en god oplevelse. Sammensætningen af menukortet gør at de fleste kan finde lige det de har lyst til. Er du til byens bedste brunch, en hyggelig frokostaftale eller skal sulten stilles med et ordentligt aftensmåltid? Så er Café Vivaldi altid et godt valg.

 

Til børnene har vi selvfølgelig særskilt børnemenu her på caféen. Der er noget for enhver smag – selvfølgelig til gode priser.

I hjertet af Næstved finder du Café Vivaldi, som ligger for enden af gågaden, lige overfor Sct. Mortens kirke. I caféen er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor Du virkelig føler dig hjemme. 

 

Kig ind og nyd en god kop kaffe, læs dagens avis eller få stillet din sult, alt imens du nyder udsigten til Sct. Mortens kirke, og de mange mennesker i Næstveds pulserende byliv. Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude. Vi har 100 solrige pladser på Sct. Mortens Gade.

Vi har et stort og varieret menukort på Café Vivaldi i Næstved. Vil du starte dagen med at forkæle dine smagsløg, har vi flere muligheder for lækker morgenmad og brunch på menuen. Vælg mellem en brunch-tallerken med udvalgte favoritter, en mættende omelet – eller hvad med en stor søndags brunch-buffet? Selvfølgelig altid med friske råvarer.

Leder du efter et sted at spise en god frokost i Næstved, er du kommet til det helt rette sted. Også på frokostkortet er der nemlig et væld af muligheder. Vi har sammensat et udvalg af smørrebrød, salater, sandwiches, frokostbøffer, pastaretter, hyggetallerkner og asiatiske retter. 

 

Der er retter både til den lille og den store sult, så du finder helt sikkert noget, der passer til dig.

Har burger-sulten meldt sig, har vi løsningen til dig. Og endda en super velsmagende en af slagsen! Vores menukort byder nemlig på et forskelligt udvalg af saftige burgere. Skal det være oksekød, kylling eller ekstra spicy? Det er op til dig og dit burgerhumør.

 

Vores menukort byder selvfølgelig også på en masse andre aftenretter, så kig forbi til en hyggelig aften i vores café!

 

Velbekomme!

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.