Menukort

Vejle

ADRESSE

Foldegade 33, 7100 Vejle

TELEFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00-22:00
Tirsdag
10:00-22:00
Onsdag
10:00-22:00
Torsdag
10:00-22:00
Fredag
10:00-23:00
Lørdag
10:00-23:00
Søndag
10:00-21:00

Velkommen på Café Vivaldi Vejle! Er du sulten eller ude på en hyggestund med familie og venner, er vi stedet for dig. Her serverer vi mad til morgen, middag og aften – og alt derimellem. Du får god mad, super service, portioner der mætter, og det hele selvfølgelig til penge, hvor alle kan være med. 

 

Vi glæder os til at byde dig indenfor og forkæle dig på vores café i Vejle.

Café Vivaldi i Vejle finder du helt centralt i byen. Vi ligger ved åen – lige over for Bryggen og Lido-biografen i starten af gågaden. Her er masser af liv, og lægger vejret op til det, kan du sidde på en af vores 200 solrige udendørspladser foran caféen og langs Vejle å.

 

Caféen åbner hver dag kl. 10 og byder på alt fra brunch til bøffer, kaffe, kage og drinks. Alt sammen i vores hyggelige og lyse omgivelser.

Vi har et stort og varieret menukort på Café Vivaldi i Vejle. Skal dagen starte ekstra godt, har vi flere muligheder for morgenmad og brunch på menuen. Vælg mellem en traditionel brunch-tallerken, en lækker omelet – eller hvad med en søndags brunch-buffet? Altid med friske råvarer og fokus på godt brød, dejlige oste og skønne toppings. 

 

Leder du efter en café, hvor du kan spise frokost i Vejle, er der også et væld af muligheder hos os. Vi har smørrebrød, sandwiches, frokostbøffer, pastaretter, hyggetallerkner og asiatiske retter. Og alt derimellem. Så du finder helt sikkert noget, der passer til dit humør og din sult.

 

Er du til café-klassikeren over dem alle – burger – byder vores menukort på en lang række velsmagende og saftige burgere. Det er bare at vælge, hvilken slags burger og fyld, du er til i dag.

 

Til børnene har vi selvfølgelig særskilt børnemenu her på caféen. Der er noget for enhver smag – selvfølgelig til gode priser.

Hvis du har travlt i aften, behøver du ikke at gå glip af vores lækre retter – du kan nemlig tage dem med hjem som take away. Tag hyggen med hjem i stuen og nyd vores velsmagende mad i komforten af dit eget hjem – med Take Away bliver det ikke nemmere!

 

Vores menu byder ikke kun på vores berømte brunch til Take Away, men også på et bredt udvalg af saftige burgere og lækre sandwich. Uanset om du er til en klassisk cheeseburger med sprøde pommes frites eller en smagfuld club sandwich med friske grøntsager, kan du finde din favorit hos Café Vivaldi i Vejle. Vores retter er lavet med omhu og kærlighed til smagen, så du kan opleve en kulinarisk fornøjelse hjemme hos dig selv.

 

Du kan nemt og bekvemt bestille din Take Away online via Just-Eat eller ved at ringe direkte til din lokale Café Vivaldi i Vejle.  Bestil Take Away i dag og oplev vores velsmagende retter i dit eget hjem. Velbekomme!

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.