Spis på Café Vivaldi med Ældresagen. God mad til en god pris.
Få 25% rabat på maden søndag til torsdag.

Spis ude med Ældresagen – God mad til en god pris

God mad behøver ikke være dyrt. Er du medlem af Ældresagen, kan du hos Café Vivaldi få rabat på dit besøg på udvalgte dage og caféer.

 

Hos Café Vivaldi går vi op i den gode smag. Vi laver vores retter på friske råvarer og har naturligvis et øje for de gode smagssammensætninger, så vores gæster får den bedst mulige oplevelse. Men selvom vi er en café, byder vores menukort også på andet end kaffe og kage, når vi tilbyder retter fra hele verden. Og her kommer der ofte nye retter til, så du kan komme tilbage igen og igen og stadig prøve noget nyt. 

Til din mad kan vi anbefale drikkelse blandt vores store udvalg af både øl, vin, frisklavede juicer og smoothies, cocktails og naturligvis kaffe, der især går godt til vores hjemmelavede brød og konditorkager. 

På vores 20 caféer rundt i Danmark bliver du mødt med smil og en afslappende atmosfære, der danner rammen for en hyggelig stund med venner eller familie. Og vores samarbejde med Ældresagen gør det endnu mere tiltalende at tilbringe mindeværdige timer med god mad og godt selskab, når du får det til en ekstra god pris.

Rabat

Få 25% rabat på maden søndag til torsdag.
Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale.
Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor både mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort eller betaling hermed.

 

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.