Leder du efter en café i Roskilde med god mad og drikke til overkommelige priser? Så er du velkommen på Café Vivaldi Roskilde! Vi har mad til hele din dag på caféerne – hvad enten du er sulten om morgenen, til middag eller ud på aftenen. Vi serverer portioner der mætter, og de fleste kan få råd til at besøge vores café engang imellem.

Café Vivaldi i Roskilde finder du hele to steder i byen. Nemlig i shoppingcenteret Ro’s Torv og på stændertorvet – lige på gågaden, tæt på domkirken. Der er begge steder lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser i caféen, så du virkelig føler dig hjemme.

 

Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude på begge vores caféer i Roskilde. I alt har vi nemlig 450 solrige siddepladser udenfor.

På Café Vivaldi Roskilde serverer vi mad til hele dagen – og masser af den. Du kan nyde et lækkert måltid mad til morgen, middag eller aften – og den lille sult lige midt imellem. Her er hygge i højsædet, og du får altid god service og mættende mad til en god pris.

 

Har du små gæster med, har vi selvfølgelig et udvalg af små, lækre retter til børnene. Tag et kig i vores børnemenu – du finder helt sikkert noget for enhver smag.

Skal dagen starte ekstra godt, har vi naturligvis en brunch på menuen. Du kan både vælge en klassisk brunch tallerken med udvalgte lækkerier – og i Ro’s Torv finder du om søndagen en fyldig buffet til at starte dagen på. Brunch buffeten er varieret og med fokus på godt brød, dejlige oste og skønne toppings.

Leder du efter en café til frokost i Roskilde, er der et væld af muligheder på vores café. Vi har for eksempel smørrebrød, en lækker sandwich, frokostbøffer og pastaretter.

Vi har tre slags smørrebrød og endnu flere forskellige slags sandwiches at vælge imellem.

Er du på udkig efter en lækker burger til frokost eller aftensmad, byder Café Vivaldi Roskildes aftenkort også på en lang række velsmagende café-klassikere. Det er bare at vælge, om du er til burger med oksekød, sprød kylling, eller en mere spicy variant? Dét er helt op til dig og dit burger-humør.

Velkommen til Café Vivaldi i Roskilde, hvor vi forkæler dig med et bredt udvalg af lækker Take Away-mad! Vores menu byder på alt fra saftige burgere og sprøde pizzaer til friske sandwich, knasende pommes frites og sunde salater.

 

Vi tilbyder velsmagende retter, der er perfekte til at nyde i dit eget hjem eller på farten. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores ingredienser, og vi er stolte af at kunne servere mad, der er både smagfuld og tilfredsstillende for vores kunder.

 

Så besøg vores café i Horsens eller bestil din Take Away på Just-Eat eller telefonisk. Vi ser frem til at forkæle dig med vores lækre menu!

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

- eller benyt vores app:

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat her eller ring til din nærmeste cafe

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.