Velkommen til Café Vivaldi i København! Her tilbyder vi god mad til priser, hvor alle kan være med. Uanset om du er til burger, sandwich eller en frisk salat, kan du finde, hvad du søger. Vi er kendt for gode, rummelige lokaler med masser af siddepladser. Vi er bekvemt beliggende i hjertet af København og er det perfekte sted at slappe af efter en lang dag med sightseeing eller shopping. Vores café er også et ideelt sted for studerende, der søger et roligt sted at studere eller arbejde.

 

Mad og drikke på Café Vivaldi er altid fremstillet af de bedste råvarer. For os er det nemlig vigtigt, at kvaliteten går hånd i hånd med en god oplevelse. Til børnene har vi selvfølgelig særskilt børnemenu her på caféen. Der er noget for enhver smag – selvfølgelig til gode priser. 

 

Så hvis du leder efter en hyggelig og afslappende café i København, så kom ned til vores café og oplev, hvad vi har at tilbyde. Vi er sikre på, at du vil elske vores mad, drikkevarer og atmosfære!

Du er aldrig langt fra din nærmeste Café Vivaldi, når du befinder dig i indre København.I hjertet af København finder du os nemlig hele tre steder! Du kan gå på Café Vivaldi ved Axeltorv tæt på Hovedbanegården og Vesterport eller lige over for Nørreport Station. Og så kan du altid tjekke ind hos Café Vivaldi ved Magasin, når du trænger til en bid brød før eller efter din shoppingtur. Derudover har vi også en café på Amager.

 

Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude alle tre steder.

På udkig efter Københavns måske bedste brunch? Så er du kommet til det rette sted! Vores café tilbyder en lækker brunchoplevelse, der vil tilfredsstille enhver smag Vi har et stort og varieret menukort på Café Vivaldi i København. Er du til en god brunch, har vi flere muligheder for lækker morgenmad og brunch på menuen. Du kan få en brunch-tallerken med vores udvalgte favoritter, en mættende og sund omelet – og på caféerne på Axeltorv og Nørreport forkæler vi dig om søndagen med en stor brunch-buffet. Vi er kendt for vores omhyggeligt tilberedte retter og bruger kun friske råvarer for at sikre, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse.

 

Vi er beliggende i hjertet af København og tilbyder en afslappende atmosfære, der er ideel til at nyde en dejlig brunch med venner og familie.

Er det frokosttid, byder vi på et væld af muligheder i København. Vi har sammensat et udvalg af de mest populære frokostretter – for eksempel smørrebrød, salater, sandwiches, frokostbøffer og pastaretter. 

 

Der er noget både til den lille og den store sult, så du finder helt sikkert en frokost, der passer til dig og din dag.

Har burger-sulten meldt sig, har vi løsningen til dig. Og endda en super velsmagende en af slagsen! Vi har selvfølgelig en række café-klassikere på kortet – nemlig burgere. Skal det være burger med oksekød, kylling eller ekstra spicy? Det er op til dig og dit burger-humør.

 

Vi ses på Café Vivaldi København. Velbekomme!

Hvis du er på udkig efter lækker Take Away i København, så er Café Vivaldi det oplagte valg! Hos Café Vivaldi tilbyder vi et bredt udvalg af lækre og velsmagende retter, som du kan nyde i trygge rammer i dit eget hjem.

 

Du kan nemt og bekvemt bestille din Take Away fra Café Vivaldi enten via Just-Eat eller ved at ringe direkte til os. Vores menu er fyldt med velsmagende retter, herunder lækre sandwichs, burgere og friske salater. Vi bruger kun friske råvarer ingredienser, så du kan være sikker på en kvalitetsoplevelse hver gang, du bestiller fra os.

 

Så hvorfor ikke forkæle dig selv og dine nærmeste med en lækker Take Away fra Café Vivaldi i København? Vi ser frem til at tage imod din bestilling enten via Just-Eat eller ved at ringe til os direkte.

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

- eller benyt vores app:

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat her eller ring til din nærmeste cafe

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.