Mangler du en café, hvor du kan nyde et måltid mad, en drink eller bare en kop kaffe, står vi klar til at byde dig hjerteligt velkommen på en af vores to hyggelige Café Vivaldi i Hillerød. Her serverer vi lækker mad hele dagen, så tag vennerne, kæresten eller familien under armen og kig forbi og få god mad til billige penge.

I hjertet af Hillerød finder du hele to Café Vivaldi. Caféerne ligger begge på det store torv, i starten af gågaden. I caféerne er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor du virkelig føler dig hjemme.

 

Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude. Vi har 150 solrige pladser + 120 pladser med kig til slot og sø, lige foran caféerne.

Brunch går aldrig af mode, og selvfølgelig finder du også flere lækre muligheder her hos Café Vivaldi i Hillerød. På brunch-menuen er der nemlig både almindelig brunch – og i caféen på Helsingørsgade en stor og varieret søndags-brunch til at starte dagen på. 

 

På vores brunch tallerken har vi på forhånd udvalgt nogle af vores brunch-favoritter til dig – og vil du gøre lidt ekstra ud af det, byder vi på en brunch-buffet, der indeholder alt, hvad enhver brunch-elsker kan begære. Her er der fokus på godt brød, dejlige oste og skønne toppings. 

 

Skal det være simpelt og hurtigt, serverer vi også gerne en god omelet med tilbehør. En sund og mættende start på din dag.

Er det frokost, du er på jagt efter, er det heldigt, at vores frokost kort er spækket med lækre retter for enhver smag. Vi tilbyder blandt andet klassisk smørrebrød, lækre sandwiches, bøffer og asiatiske retter. Eller en af vores mange andre velsmagende frokost-retter. 

 

Især vores smørrebrød og sandwiches er populære, når det gælder frokost.

Er du burger-sulten, er det oplagt at snuppe en klassisk og skøn café-burger – lige som du kender den. På Cafe Vivaldi i Hillerød har vi altid et udvalg af forskellige burgere på menuen – for vi ved, at det er og bliver en cafe-favorit, der passer til de flestes maver. 

 

Du kan vælge mellem en klassisk burger med oksekød, en version med sprød kylling eller en ekstra spicy af slagsen? Og er det ikke burger, der trækker i dig, har vi altid et væld af lækre forskellige retter på aftenkortet.

 

Er du ”bare” til en kop kaffe og et stykke kage, så kan du godt begynde at glæde dig, da vi har kagemontren fyldt med kager fra vores eget bageri.

 

I weekenden er det muligt at få sig en skøn cocktail, eller snuppe et glas vin mere ud på de sene aftentimer.

Ender det også altid med pizza eller grillmad, når du har besluttet dig for at hente mad udefra? Måske er det tid til at prøve noget nyt take away. På Café Vivaldi i Hillerød får du også maden som take away, så du kan tage hyggen og velsmagen med dig hjem. Med take away får du café-oplevelsen med hjem i stuen!

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.