Menukort

Frederiksberg

ADRESSE

Falkoner Allé 13, 2000 Frederiksberg

TELFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00-22:00
Tirsdag
10:00-22:00
Onsdag
10:00-22:00
Torsdag
10:00-22:00
Fredag
10:00-22:00
Lørdag
10:00-22:00
Søndag
10:00-22:00

Har sulten meldt sig – og skal du finde et lækkert måltid til en overkommelig pris? Velkommen til Café Vivaldi Frederiksberg! Hvad enten du leder efter en fyldig brunch, en sprød sandwich, eller en burger, tilbyder vi lækre retter – og portioner der mætter.

Café Vivaldi på Frederiksberg ligger på hjørnet af Falkoner Allé og Sylows Allé, 100 meter væk fra Frederiksberg centeret. Der er 2 timers gratis parkering, i p-huset på Syslows Allé, langs med caféen. I restauranten er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor du virkelig føler dig hjemme.

 

Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude. Vi har 30 solrige pladser ud til Falkoner Allé og Sylows Allé.

På Café Vivaldi Frederiksberg serverer vi mad til hele dagen. Du kan nyde et lækkert måltid mad til morgen, middag eller aften – og den lille sult lige midt imellem. Her er hygge i højsædet, og du får altid god service og mættende mad til fair priser.

 

Frokostretterne er mange, og du finder helt sikker noget lige efter din smag. Om det er smørrebrød, en lækker sandwich, eller om dagen skal toppes med en frokostbøf. Især vores smørrebrød og sandwiches hitter til frokost. Vi har tre forskellige slags smørrebrød og endnu flere slags sandwiches at vælge imellem.

På morgen-menuen er der både brunch og en fyldig søndags-buffet til at starte dagen på. Skal det være nemt og hurtigt, har vi udvalgt en række morgen-lækkerier til dig i vores brunch. 

 

Har du lidt mere tid til en hyggestund med venner eller familie, byder vi på en brunch-buffet, der indeholder alt, hvad hjertet kan begære. Brunch buffet med fokus på godt brød, dejlige oste og skønne toppings.

Er du på udkig efter aftensmad, byder Café Vivaldis aftenkort også på en lang række velkendte café-klassikere. Prøv en mættende salat, en saftig burger eller en pastaret. Især vores lækre burgere er populære om aftenen.


På Cafe Vivaldi Frederiksberg har vi altid et udvalg af forskellige burgere på menuen. Så er det bare at vælge, om det skal være en klassisk burger med oksekød, en burger med sprød kylling eller en ekstra spicy af slagsen? Dét er helt op til dig og dit burger-humør.

 

Du får også mange af retterne på vores menukort som take away, så du kan tage hyggen med hjem.

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

- eller benyt vores app:

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat her eller ring til din nærmeste cafe

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.