Menukort

Odense

ADRESSE

Vestergade 33, 5000 Odense C

TELFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00-22:00
Tirsdag
10:00-22:00
Onsdag
10:00-22:00
Torsdag
10:00-23:00
Fredag
10:00-23:59
Lørdag
10:00-23:59
Søndag
10:00-22:00

Er du på udkig efter en café i Odense med god mad til rimelige priser, er du kommet til det helt rette sted. På Cafe Vivaldi får du nemlig det hele – og meget mere til.

 

På menukortet i Vivaldi Odense finder du alt fra lækker brunch til sandwich, salater og møre bøffer, som du selvfølgelig kan få et godt glas vin til. Er du ”bare” til en kop kaffe og et stykke kage, så kan du godt begynde at glæde dig, da vi har kagemontren fyldt med kager fra vores eget bageri.

 

I weekenden er det muligt at få sig en skøn cocktail, eller snuppe et glas vin mere ud på de sene aftentimer.

Vores café ligger på hjørnet af Vestergade og Jernbanegade, lige midt i Odense. Der er parkeringshus i Store Gråbrødrestræde bag caféen.

 

Vi har indrettet os i en tidligere bank, med en hyggelig café i 2 etager og et selskabslokale med plads til 20 spisende gæster. I caféen er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor du virkelig føler dig hjemme.

 

Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude. Vi har 80 solrige pladser fordelt på Vestergade og Jernbanegade.

Brunch er en sikker vinder, når venskaber skal plejes og dagen skal startes godt. Derfor finder du også flere lækre brunch-muligheder her hos Café Vivaldi i Odense. På menuen er der nemlig både almindelig brunch og en stor og varieret søndags-buffet til de formiddagsfriske. 

 

På vores brunch tallerken har vi på forhånd udvalgt en række brunch-favoritter til dig – og vil du gøre lidt ekstra ud af det, byder vi om søndagen på en buffet, der indeholder alt, hvad enhver brunch-elskers hjerte og mave kan begære. Her er der fokus på godt brød, dejlige oste og skønne toppings. 

 

Skal det være simpelt og hurtigt, serverer vi også gerne en god omelet med tilbehør.

Skal frokost-sulten stilles, er det heldigt, at vores frokost kort er spækket med lækre retter for enhver smag. Prøv blandt andet vores klassiske smørrebrød, lækre sandwiches, bøffer eller asiatiske wokretter. 

 

Især vores smørrebrød og sandwiches er populære, når det gælder frokost. Du finder helt sikkert en variant, der smager dig i vores frokostmenu.

Hvis du er på jagt efter lækker Take Away i Odense, så er Café Vivaldi det perfekte valg! Hos Café Vivaldi tilbyder vi en bred vifte af lækre og velsmagende retter, som du kan nyde i ro og mag derhjemme.

 

Du kan nemt og bekvemt bestille din Take Away fra Café Vivaldi via Just-Eat eller ved at ringe direkte til caféen. Vi tilbyder et stort udvalg af både varme og kolde retter, så der er noget for enhver smag.

 

Så hvorfor ikke forkæle dig selv og dine nærmeste med en lækker Take Away fra Café Vivaldi i dag? Vi ser frem til at tage imod din bestilling enten via Just-Eat eller telefonisk. Vores professionelle og venlige personale vil sørge for, at din mad er klar til afhentning på det ønskede tidspunkt, så du kan nyde den frisklavet og lækker i dit eget hjem.

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

- eller benyt vores app:

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat her eller ring til din nærmeste cafe

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.