Menukort

Holbæk

ADRESSE

Ahlgade 41, 4300 Holbæk

TELEFONNUMMER

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00-22:00
Tirsdag
10:00-22:00
Onsdag
10:00-22:00
Torsdag
10:00-22:00
Fredag
10:00-23:00
Lørdag
10:00-23:00
Søndag
10:00-22:00

Leder du efter den helt rigtige café til en hyggestund med vennerne, kæresten eller familien?

 

Så er du mere end velkommen på Café Vivaldi i Holbæk! Her er der fokus på lækker mad, god service og priser, der er til at betale. På vores café er der mad og drikke til hele dagen, så kig forbi til morgenmad, frokost eller aftensmad.

Café Vivaldi ligger på solsiden af Holbæks hovedstrøg Ahlgade. I caféen er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor du virkelig føler dig hjemme.

 

Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude. Vi har 90 solrige pladser lige foran caféen på Ahlgade.

På brunch-menuen er der både almindelig brunch og en fyldig søndags-buffet til at starte dagen på. Skal det være nemt og hurtigt, har vi udvalgt en række morgen-lækkerier til dig på en tallerken. 

 

Har du lidt mere tid til en hyggestund med venner eller familie, byder vi på en brunch-buffet, der indeholder alt, hvad hjertet kan begære. Brunch buffet med fokus på godt brød, dejlige oste og skønne toppings.

 

Skal det være lidt lettere end brunch, serverer vi også gerne en simpel men saftig og velsmagende omelet med tilbehør. En dejlig start på din morgen.

Vores frokost kort er fyldigt, og du finder helt sikker noget lige efter din smag. Om du er til klassisk smørrebrød, en lækker sandwich, eller om du er typen, der sætter pris på en bøf til frokost. 

 

Især vores smørrebrød og sandwiches hitter til frokost. Vi har tre forskellige slags smørrebrød og endnu flere slags sandwiches at vælge imellem.

Er du på udkig efter en klassisk og skøn café-burger, er du kommet til det helt rette sted. Café Vivaldi Holbæks aftenkort byder nemlig også på en lang række velkendte café-klassikere. Og især vores lækre burgere er populære om aftenen.


Vi har vi altid et udvalg af lækre burgere på menuen. De bliver selvfølgelig lavet med friske råvarer og i forskellige varianter, så der er lidt for enhver burger-smag. Prøv for eksempel en klassisk burger med oksekød, en burger med sprød kylling eller en ekstra spicy af slagsen.

Er du på udkig efter en velsmagende Take Away i Holbæk? Så er Café Vivaldi det perfekte sted for dig! Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre retter, som du kan nyde i ro og mag i dit eget hjem.

 

Vi er kendt for vores høje kvalitet af mad og gode service, og vores menu er fyldt med retter, der passer til enhver smag og præference. Du kan nemt og bekvemt bestille din Take Away fra Café Vivaldi enten via Just-Eat eller ved at ringe direkte til caféen.

Bestil takeaway

Bestil takeaway via Just Eat eller med vores app

Hent i App Store
Nu på Google Play

Bestil takeaway

Ring til din nærmeste cafe
Eller ønsker du levering
så bestil takeaway via:

- eller -

BOOK BORD HER

Vil du booke bord skal du gøre det online her. Eller klik på billedet nedenunder for at gå til bordbooking.

KONTAKT OS

Har du generelle spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med os, kan du skrive til os i kontaktformularen herunder.

Upload et billede:

Denne formular er til kontakt og support, og ikke til booking af bord.
Klik her for at booke bord via bordibyen.