Café Vivaldi Sponsorat

Vi er en virksomhed som brænder for at være en del af de steder, hvor der sker noget.

 

Vi er blandt andet stolte over, at være en del af København Håndbold, når de træder ind på banen for at vinde deres kampe. For sport er ikke bare sport! – Og en kamp er ikke bare en kamp! Hvis du som os hos Café Vivaldi deler holdånd, lidenskab og passion for at nå vores mål, snakker vi helt samme sprog.

 

Skal vi sponsorere dig, dit hold eller dit arrangement til næste sæson, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en mail med en ansøgning, hvor du beskriver hvem du eller I er, samt typen af sponsorat. Send mailen til sponsor@vivaldigruppen.dk

 

Grundet rigtig mange sponsoransøgninger kan vi desværre ikke hjælpe alle. Vi behandler alle ansøgninger én gang i kvartalet i månederne februar, maj, august og november. Du kan derfor forvente en behandlingstid på op mod 3 måneder.

 

 

Sponsoratet: København Håndbold
Vi er mindst lige så begejstret for kvinderne hos København Håndbold, som vi er for at lave lækre retter for vores kunder. De kvinder gør det nemlig rigtig godt, særligt de seneste 2 år, bla. med DM-sølvmedalje i sæsonen 2016-2017, som vi selvfølgelig håber på snart bliver til guld.

 

København træner til dagligt i Frederiksberg Hallerne, hvor også tigrenes hjemmekampe spilles.
Vi har et tæt samarbejde og støtter dem ikke alene gennem sponsorering, men sidder også ofte med på sidelinjen og hepper med blandt de mange andre fans.

 

Profilpartnere Kelly Dulfer & Mia Marie Tarp Møldrup
Kelly er hollandsk statsborger. I sommeren 2017 skiftede hun, tyske VfL Oldenburg, ud med København Håndbold. Kelly har allerede repræsenteret klubber både i Holland og Tyskland og derudover står hun noteret for 70 A-landsholdskampe for Holland. Sammen med det hollandske landshold var Kelly blandt andet med til at vinde sølv ved VM i 2015, og til EM i 2016, samt opnåede en flot 4. plads til OL i 2016.

 

Mia skiftede i sommeren 2017 til København Håndbold fra den franske klub Nantes Loire Atlantique Handball. Udover Nantes Loire Atlantique Handball, så har Mia også repræsenteret klubber som Nykøbing Falster, Esbjerg, FCM og FIF.
Derudover har Mia også flere U-landsholdskampe og har også været udtaget til det danske B-landshold.

 

Du kan læse mere om København Håndbold her: http://kbhbold.dk/Gå til forsiden